andree Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 Saints.Row.IV.XBOX360 - iMARS je venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Stáhl jsem tu verzi, předělal pomocí Xbox Image browser ...ale nejede to, mám RGH a FSD 2.0, verze DB tuším 14719. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 vem to přes iso2god pak složku 4B4D07F5 hoď na disk do games a v xboxu dej scan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Na zahr. webu sem našel info, že to možná chce nový DB 16.203, tak nevím zatím mi šly všechny hry až na COD BO2, ale tam snad byl problém v dashlaunch a ne DB, ok doma zkusím přes ISO2GOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Když jsi to rozbalil přes Image browser, tak vymaž složku system update - nebo tak nějak a mělo by ti to jed ať máš jakýkoliv DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) Nazdarek,mam DB 16202,rozbalil hru,smazal slozku system update,stahnul z iso360 DLC COOP a muzete hrat online,LINK,:thumbup: http://www.xbox360iso.com/mediafire-saints-row-t706073.html Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem zelenina636 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Tak ani ISO2GOD nepomohlo, prostě to nejede, takže to asi opravdu chce aktualizaci DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Verze s CZ titulkama bude ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Mám problém. Při spouštění hry mi nic nenajede, akorát hned po zapnutí vyskočí xbox tabulka: The game couldn´t start. Try downloading game again. A spadne mi i Freestyle Dash. Dělá mi to jenom u této hry. v ABGX mi to ukázalo vše ok, ale zaboha nemůže provést stealth, jinak vše oki.... Tak už nevím, jestli to má cenu tahat ještě jednou, jestli ta hra je fakt tak suprová, jak se tváří... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nony Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Mně to taky píše: The game couldn´t start. A děje se mi to jen u téhle hry. A myslím si, že starým dashboardem to nebude, když sem před pár roky měl starý dasch, tak to při zapínaní hry napsalo, že chyba je zrovna ve staré verzi dashboardu, tentokrát nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nony Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Už sem problém vyřešil a to tim že sem aktualizoval DB na 16537. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.