wopiczak Odesláno Srpen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2013 The_Bureau_XCOM_Declassified_XBOX360-SPARE [16.08.13] Tenhle vikend je celkem nabitej co se novinek týče, ale jako fanda xcomu nechapu, jak to že to tu ješte neni :) Bureau XCOM zatim celkem baví, ovládání mile překvapilo, už to neni klasicka tahovka, ale něco na ten zpusob tam zustalo ve forme timeshiftu,)) po 20 minutach hraní dávám 8/10 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Po pěti hodinách hodnotím stejně. Spokojenost :) ... A vlastně po tom, jak dramatickým vývojem hra procházela, tak i velká úleva, že to dopadlo takhle dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 No ja sem to zrovna sosnul tak jsem taky zvědavej... Co se tyka ovladaní postav tak to hodně všude přirovnávají k serii ME,takže jsem nemohl odolat... Uvidíme,klasickej tahovej xcom mě ale moc nebral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Tuto hru hraji taky, velká podobnost s ME - jak rozhovory, tak dalo by se říci i ability, přikazuješ dvou parťákům kam mají jít a jaké ability mají použít, i to rozkazovací kolo je skoro stejné jako u ME, už jen chybí paragon a renegade. Monstra jsou totožná z Xcomu:Enemy Uknown takže kdo ji hrál ví co může od příšer očekávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 No takže mě tahle hra uplně chytla.... a opravdu podobnost se serií ME je více než očividní,až by se chtělo říct že slušně kopírovali.Je to taková kombinace L.A.Noire (graficky a prostředím) s Mass Effectem... zatím u mě spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.