icewind2003 Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Zdravim, víte někdo jak je to v současné době s poruchovostí ? 1. mechanika 2. RROD 3. přehřívání :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 21, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Pry ted ty novi co jsou , ten arcade , elite , Halo 3 edice a premium+hdmi . Uz nejsou poruchove skoro vubec , pry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 tak mechanika ti muže odejít kdykoliv a rod vzniká většinou kvuli přehřivání právě což by mělo bejt u nových typů už řešeno lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 icewind2003 Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 to je dobre :D zacatkem prosince mam slibene Elite :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 icewind2003 Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 tak mechanika ti muže odejít kdykoliv a rod vzniká většinou kvuli přehřivání právě což by mělo bejt u nových typů už řešeno lépe no ja nekde cetl ze rrod je problem v grafarne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Kup si Arcade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 problém je v přehřívání.....s tím je spojen RROD, a je pravda že u nově vyrobených xboxů je to vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlco Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Caute lidi jsem tu novy a tudiz i novy majtel Xboxu 360. Vsude jsem tu cetl o te poruchovosti :cry: tak jsem se chtel zeptat jak to je s temi novymi verzemi vlastnim Xbox 360 Arcade.Jestli jsem koupil dobre nebo ne.Vy se prece jen vic vyznate nez ja.Dik za odpovedi:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Caute lidi jsem tu novy a tudiz i novy majtel Xboxu 360.Vsude jsem tu cetl o te poruchovosti :cry: tak jsem se chtel zeptat jak to je s temi novymi verzemi vlastnim Xbox 360 Arcade.Jestli jsem koupil dobre nebo ne.Vy se prece jen vic vyznate nez ja.Dik za odpovedi:cheesygrin: viz příspěvek nad tebou - u nově vyrobených xboxů je to vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
icewind2003
Zdravim, víte někdo jak je to v současné době s poruchovostí ?
1. mechanika
2. RROD
3. přehřívání
:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts