Jaycob Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Ahoj neznáte někdo nějakýho flashera z Přerova? Měl jsem na jednoho kontakt a nemůžu ho najít...Díky za každou informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 chmyrs@centrum.cz Uz jsem u nej flashoval 2x a absolutni spokojenost. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaycob Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Diky uz jsem na nej narazil :D to je presne ten co jsem od neho ztratil to číslo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 stačilo použít hledat nebo google...taky jsem ho 2x ztratil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.