lama37 Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Zdravim teď jsem asi po 2 měsících zapl xko a chtel jsem si zahrát COD:BO 2 a chtěl jsem stahnout novej update ale když dám stahnout a vyberu úložiště tak se nic neděje jen zmizí výběr úložiště a nic funguje jen prostřední tlačítko na ovladači a nic víc :( neví někdo co s tim? Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rwmmike Odesláno Srpen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Zdravim teď jsem asi po 2 měsících zapl xko a chtel jsem si zahrát COD:BO 2 a chtěl jsem stahnout novej update ale když dám stahnout a vyberu úložiště tak se nic neděje jen zmizí výběr úložiště a nic funguje jen prostřední tlačítko na ovladači a nic víc :( neví někdo co s tim? Dík za odpovědi stáhni si nový update na Freestyle, už by tam měly být všechny problémy s updaty vyřešeny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2013 Dík za radu ale to jsem teď odpoledne zkoušel a je to pořád stejný tak opravdu nevim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Stejnej problém zamrzne fsd funguje jen prostřední tlačítko. Dělá mi to po updatu FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) Chyba je ze pouzivate skin rev.735!Stahnete si skin pro verze rev.775 a neni zaden problem!Stahnete si verzi 1.22 skinu http://www.xbox360iso.com/garzols-fsd-skins-t663365.html Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem zelenina636 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Děkuji vyskouším :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Dík moc taky zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 S tou změnou Skinu to jede díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) Tak to sem rad :).Skin rev.735 se da taky predelat na rev.775 a vsechno slape jak ma ale nebudu to tady resit. Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem zelenina636 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Tak už jsem to taky zkusil a funguje parádně dík moc ;) a dyštak napiš jak se dá předělat ten skin rád bych používat ten co jsem tam měl teď ale ten jsem nenašel v rev.775 dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.