Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jakou konzoli mam koupit.

Chtěl bych konzoli spíše na hry,muj výběr je Xbox 360/one nebo ps 3/4 nebo Wii u

ale nevím kterou se vyplatit koupit,takže bych byl rad kdyby mi někdo poradil jakou si mam konzoli vybrat,ale chtěl bych spise konzoli na kterou se furt budou dělat hry a nezanikne jako třeba Nintendo wii na kterou se us tolik her nevyrábi.

Jo a ti s prominutí ♥♥♥♥♥i kteří sou zakomplexovaní na jedné konzoli a furt řikaji že ty ostatní stoji za prd tak at´ani nepíšou nechci aby se tu začala nějaká hádka.

Děkuji předem DrayDea

Odesláno

Ahoj, určitě se nejvíce vyplatí PS4, protože je výkonostně lepší,než xbox, je menší a hezčí.

Pokud by jsi chtěl něco ze stávající generace,tak podle mě PS3,protože má lepší ovladač(dle meho usudku), protoze neni na tuzkove baterie , protoze nema prehazene analogy.

Dale má PS3 lepší exkluzivní hry a SONY má obecne lepší pristup k hracum

Odesláno

Takže bych si měl rači počkat a koupit ps4, vzhledem k tomu Xboxu ze se plati internet tak mi to nevadi,peníze na to mam takže je to bez problému,takže wii u nemam kupovat dobra sprava ted se rozhodnout mezi ps 4 a xboxem ale spise se klaním k tomu ps4 ale zalezi co eště někdo napiše jako pro a proti,jo a promiňte za chyby pišu mobilu je to trošku těší opravovat.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu