degoloman1468625443 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím, při hraní nového splinter cellu se mi objeví hláška "Fatal crash intercepted". Dle rad na netu jsem zkusil nainstalovat FSD3 a stáhnul hru z jiného zdroje, ani jedno nepomohlo. Lze to nějak řešit (tzn je sw problém) nebo je to otázka HW (dočetl jsem se že na vině může být nějaký kabel), kterou nevyřeším? hláška vyskočí jen v tu konkrétní misi, asi v třetině hry. Ostatní hry jsou bez problémů Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 A jak to spouštíš??? ja to spouštěl přes FSD a taky mi to dělalo tak to spouším přes file manager najdu si složku s hrou a spustim default xex a šlape mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 zkousel jsem to pres fsd i xexmenu, zkusim tvuj zpusob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 nepomohlo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Zkoušej to furt, mělo by to pak jít dál... Tuhle hlášku mi taky xko občas hodí a loni u hry Rage v jednom závodu furt ale asi po desátym pokusu to pustil dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2013 Fatal Crash popravde nikdo nevi proc je. Udajne je to nejaka chyba behem cteni dat, kdy k precteni dat nedojde a hra spadne a objevi se hlaska fatal crash. Nekdo rika, ze pomuze stary freestyle dashboard, nekdo zase, ze to je zpusobem rgh, jini tim, ze ukladas hry na externi disk, odkud se cte hra a kdyz to xbox nepobere, tak vyskoci fatal crash... Uprimne je to zvlastni, nevychytana moucha RGH, nicmene kdyz mi vyskoci fatal a potom zkusim hru zahrat znovu v miste, kde to spadlo, existuje tak 80% pravdepodobnost, ze to nevyskoci znovu a hra pojede normalne... vypada to na opravdu na sw problem, ale nikdo nevi co s tim... prolezl jsem kvuli tomu snad stovky fór u nas i v zahranici, abych nasel odpoved... a jsou 3 moznosti. dela to bud fsd, montaz rgh nebo chyba cteni z disku, ale nikdo ti na 100% nerekne jak se tomu branit... mam ovsem vlastni teorii. kdyz jsem si z dvd pretahoval hru UFC 3 na hdd, tak po zahajeni zapasu vzdy vyskoci fsd, pravidelne... takze to vypada, ze kdyz nekdo dela z dvd iso, ktere si pak stahnes, tak ta hra ma nejaky vadny sektor, nebo nemusi byt vadny na dvd, ale treba kdyz hru predelavas pomoci iso2god, tak se tam neco behem transferu posere nejaky jeden megabyte, ale pak ti bude hra blbnout prave kvuli tomu... me doporuceni zni stahnout znovu, odjinud nebo puvodni kopii znovu zkusit predela nebo overit v abgx360 a melo by byt vse ok ! hodne stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
degoloman1468625443 Odesláno Září 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 :) nakonec pomohlo to proste zkouset. pak se to pustil (asi napodesaty) a dal uz to slo bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.