Zborek17 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím, jsem nováčkem na PS3 takže se možná ptám hloupě, ale není nějaká alternativa ovladače pro hry jako je BF3 nebo COD. Jde mi o to , že trefit někoho s ovladačem Dualshock3 je téměř nemožné. Než někoho zamířím tak je ze mě cedník :D Třeba nějaké nádstavba pušky pistlole na Move? Prosím o nějaké info popřípadě radu. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Mrkni na fragfx . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Na to si zvykneš ;) ser na ty polo ovladače :D ale COD je těžší než BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zborek17 Odesláno Srpen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 fragfx vypadá pohodově jen ta ceno je trošku vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2013 Hraj, hraj a hraj dal, casem si na to zvyknes, Fragfx a podobne je jen extra. Moje prvni strilecka na PS3 byla Killzone 2, s ovladacem jsem nemel zadnou zkusenost, 1. mesic totalni loser, potom uz bylo lepsi k/d, presnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.