sasa.lohr Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 zdravím. Koupil jsem si flash kartu, ale musím na ni nakopírovat programy atd.. Dostal jsem samotnou kartu se čtečkou která téměř nefunguje :D Kde bych sehnal programy pro tuhle kartu , aby byla funkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Srpen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 tak už jsem to našel a karta funguje. Pokud tam ale dám hru a spustím ji, tak se nenačte a na dispejích je jen bílé pozadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiguf Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Zkusil bych nainstalovat nejdříve poslední kernel (na zformátovanou kartu) a poté rozchodit Wifi a stahovat hry přes Wifi. Návod zde: http://comgen.blog.cz/1308/flashkarta-r4i-v-akci-jak-na-wifi-upgrade-stahovani-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CKulich Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Mě to nefunguje vůbec mám verzi 6.1.0-12E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malysrnec Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 CKulich, hele a kdes ji kupoval a kdy? Můžeš mít jen neupdatnutý systém na kartě. R4i SDHC Revolution má takovou červenou krabičku. Jo a bacha, tyhle karty jsou často fejkový, originál se pozná tak, že pod hologramovou nálepkou vespod je vyražený číslo. Jo a ještě, co tam láduješ za soft??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
zdravím. Koupil jsem si flash kartu, ale musím na ni nakopírovat programy atd.. Dostal jsem samotnou kartu se čtečkou která téměř nefunguje :D
Kde bych sehnal programy pro tuhle kartu , aby byla funkční?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.