Hamagen Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 http://blog.eu.playstation.com/2013/08/20/borderlands-2-is-coming-to-playstation-vita/ Tak tohle to je uplně dokonalá zpráva! :) Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Super taky jsem to četl. Jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Hrál jsem jen lehce na pc, ale teď si určitě počkám na vita verzi a pořádně hru znova rozehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Nevíte nějaké nové info o release? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 No v US je vydáni někdy na jaře (březen až květen), tak počítej někdy v té době i u nás :) Určitě bude zachvílí upřesněné datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Už aby to bylo hrozně se těšim na BL2 v kapse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Bude prezentovana na GDC behem dneska nebo zitra, takze je to jen otazka casu nekolik hodin, nez se objevuji prvni gameplaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Gameplaye už se dají vidět i ted :) ale jen promo. Osobně by mi zajímalo zda pujde hrát co-op s PS3 hráčema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 No tak podle IGN je ten port dost na nic, hra zamrzá, ovládání je prý hrozně rozvržené a jsou tam časté FPS propady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2014 Uvažoval jsem na 100% o koupi po shlédnutí gameplaye videa zvažuji jestli jo nebo ne... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Neni to finalni verze a off-screen filmovani Vity nikdy nema za pravdu, co skutecne bezi na Vite. Doufam, ze bude nejaky demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 A datum bylo řečeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 A datum bylo řečeno? Nebylo... zatím jen jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2014 Datum vydani potvrzeno Kveten. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Tak co ma to nekdo? Jak to slape?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 Tak co ma to nekdo? Jak to slape?:) Mám šlape to v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Jsem slysel, ze to je dost nepovedeny port oproti originalu ale taky jsem nevydrzel a je to na ceste:) tak uvidim sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Tak mohlo by to vypadat lépe, já bd 2 nehrál pro mě je to luxusní hra :D ti co mají velké konzole či PC si těžko zvyknou na vitu ano nejede to jak na ps3, ale hrát se to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.