Vampirus2 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Ahoj, už mě nebaví kupovat hry, tak se chci zeptat jestli by stažené hry z internetu, následně vypáleny na Dvd nebo USB šli. Prosím o odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Nie, nešli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 pohledej tu hack, cfw a tak .. najdes vse potrebne :) je to tu uz mnohokrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kurtt Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Fuck warez! Že tě prsty nepálý že to sem vůbec píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 jo jasně, stáčí CD nebo popř. floppy no problémo když už nechceš platit :) vše vypálíš v iTunes ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 jj, dokonce už je prý k sehnání i GTA5 pro PS3 vypálený na floppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 winkja Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 kjuler to je ale pravda, trocha jsem googlil a našel jsem fotku z unboxingu floppy verze... toto je prej 1/10 z instalačních disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 (upraveno) :) přemýšlím, jestli nejít radši do kolektorky - ta je na 5 a čtvrtkách a má steelbox Upraveno Srpen 24, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vampirus2
Ahoj, už mě nebaví kupovat hry, tak se chci zeptat jestli by stažené hry z internetu, následně vypáleny na Dvd nebo USB šli. Prosím o odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.