Tomáš Herold Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Zdravím mám nedávno falshnutý xbox a u her které zkouším se mi často objevuje tohle , zkoušel jsem i originální hitman a taky to přeskakuje. Čím to může být ? Flashem nebo něčím jiným? Máte nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Hru hraješ z HDD nabo z mechaniky? Doporučuji z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomáš Herold Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 (upraveno) Mám flash takže hrát z HDD nemůžu pokud se nemýlím(ani nevím jak to udělat). Takže hraju z mechaniky Edit: Zkoušel jsem hrát teď z HDD a stejný problém. Upraveno Srpen 23, 2013 uživatelem Tomáš Herold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TomasP. Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 zkus vymazat mezioperačni pamět,jinak bych kontaktoval flashera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomáš Herold Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 zkus vymazat mezioperačni pamět,jinak bych kontaktoval flashera... Zkoušel jsem, bohužel beze změny. Zkusím kontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Také se může jednat o mizerně naprogramovanou hru, pročti si fóra týkající se konkrétních titulů, kde máš problémy. Pokud si stěžují i jiní uživatelé, je to jasné. No a v nejhorším případě to může také znamenat blížící se konec konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Na 99% odcházející graficky čip, nebo špatně nasazené chlazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomáš Herold Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Díky. Tak to bude asi přehřívání GPU nebo něco takového. Bylo mi doporučeno to prodat na díly a koupit novější verzi, že by to mělo vyjít levně. Vůbec nevím ale jak se to u nás pohybuje, doporučili mi to na zahr. fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 jjj grafickej čip dálo mi to to samý a potom mi už zčernala obrazovka ,ale kroužky pořád zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomáš Herold
Zdravím mám nedávno falshnutý xbox a u her které zkouším se mi často objevuje tohle
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.