Tomáš Herold Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 Zdravím mám nedávno falshnutý xbox a u her které zkouším se mi často objevuje tohle , zkoušel jsem i originální hitman a taky to přeskakuje. Čím to může být ? Flashem nebo něčím jiným? Máte nějaké zkušenosti? Citovat
0 Dupenka Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 Hru hraješ z HDD nabo z mechaniky? Doporučuji z HDD. Citovat
0 Tomáš Herold Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 (upraveno) Mám flash takže hrát z HDD nemůžu pokud se nemýlím(ani nevím jak to udělat). Takže hraju z mechaniky Edit: Zkoušel jsem hrát teď z HDD a stejný problém. Upraveno Srpen 23, 2013 uživatelem Tomáš Herold Citovat
0 TomasP. Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 zkus vymazat mezioperačni pamět,jinak bych kontaktoval flashera... Citovat
0 Tomáš Herold Odesláno Srpen 23, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 zkus vymazat mezioperačni pamět,jinak bych kontaktoval flashera... Zkoušel jsem, bohužel beze změny. Zkusím kontaktovat Citovat
0 Nanaki Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 Také se může jednat o mizerně naprogramovanou hru, pročti si fóra týkající se konkrétních titulů, kde máš problémy. Pokud si stěžují i jiní uživatelé, je to jasné. No a v nejhorším případě to může také znamenat blížící se konec konzole. Citovat
0 zip545 Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2013 Na 99% odcházející graficky čip, nebo špatně nasazené chlazeni. Citovat
0 Tomáš Herold Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2013 Díky. Tak to bude asi přehřívání GPU nebo něco takového. Bylo mi doporučeno to prodat na díly a koupit novější verzi, že by to mělo vyjít levně. Vůbec nevím ale jak se to u nás pohybuje, doporučili mi to na zahr. fóru. Citovat
0 AnarkiSKW Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Odesláno Září 6, 2013 jjj grafickej čip dálo mi to to samý a potom mi už zčernala obrazovka ,ale kroužky pořád zelený Citovat
Otázka
Tomáš Herold
Zdravím mám nedávno falshnutý xbox a u her které zkouším se mi často objevuje tohle
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.