Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nehrajou XGD3 kopie


Icccemannn

Otázka

Zdravim, mám dotaz ohledně XGD3 her. Vypaluji na iHas 624 B s upraveným firmwarem(vše proběhlo v pohodě a podle návodů), mám abgx 1.0.6 a nejnovější imgburn ale v xboxu s LT+3.0 se mi zapnou ale skočí že je disc unreadable(jestli to píšu správně). Dělají to všechny XGD3 i když při vypalování není problém.Bohužel nemám xbox u sebe a nevzpomenu si co je v něm za dash. Aktualizoval jsem ho z flashky updatem z microsoft support kvůli jedné hře a asi se mi natáhl tichý update. Žádám o radu jestli nepomůže reflash? Jinak už nevím. Předem děkuji všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mám ihas 624-19 B s firmwarem burner max, právě že xgd3 mi nejede ani jedna ale starší hry jdou. Jedna jediná, myslím že je to kinect star wars se jakoby pustila,naskočila obrazovka že mám zatáhnout závěsy a rozsvítit světla a pak taky unrecognized disc. A potom už pustit nešla. a když jsi odškrtl to perform opc tak už ti to jelo? Ještě to zkusim vypálit clonem. Jo a dash tam mám 2.0.16202.0 snad mi někdo pomůžete pač sem už na prášky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Icccemannn: zkus počíst tady http://console-forum.net/tema/152211-c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-jak-na-to/page4?p=1357299&viewfull=1#post1357299

dle mého názoru to bude jenom v nastavení vypalovačky, protože mi to psalo stejné hlášky.. jak říkám, polaď nastavení smart burn a podobně dle příspěvku výše... je to sice na jinou vypalovačku, ale mohlo by to jet... případně pohledej tady na fóru, třeba už někdo měl stejný problém s tvou vypalovačkou :) BTW: na jaké dvd pálíš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Palim na verbatim made in singapur.Dnes jsem nasel navod jak to spustit pomoci mp3 v xboxu.Na poprve nabehla forza horizon,vypnul jsem a zkusil star wars kinect a nic,potom mi slo disney adventure kinect ktery jde porad ale forza uz mi nesla asi z 50 pokusu ani jednou.Ale kdyz sla aspon jednou tak to nebude vypalovackou ale spis xboxem.Nevim proc to uz znovu nejde ale ten disney se zatim pustil vzdy i kdyz predti nejel stejne jako ty ostatni.Ten xbox je uplne ten prvni,takze to asi normalne nerozchodi.Skoda ze neznam nikoho s flashlym boxem aby to vyzkousel u sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu