Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Stahování dat z USB

denlicka

Otázka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Máme doma PS3 už jsem aktualizovala snad všechno, všude jsem zaregistrovaná, ale spustit film, pustit hudbu přes USB nebo jenom něco stáhnout do PS3 přes hlashku nejde. Vůbec to flashku nenajde. Tak kdyby mi dal někdo ňákej typ proč to tak je, nebo spíš co dělám špatně. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To je jednoduchý, máš prostě nějakou velkokapacitní flashku, kterou to prostě nechce načíst, skus nějakou menší, nebo jinej typ a určitě ji to načte, já používam 4GB a vše bez problému, koukam na filmy, kopíruju na ní atd... :) no a disk to nenačte no to vim

Upraveno uživatelem pytrs99
Odkaz ke komentáři

• 0

1) připojený disk nebo fleška musí být naformátovaný na FAT32, jinak ho PS3 nenačte

2) aby PS3 soubory na disku nebo flešce "viděla" a nemuseli jste to otevírat přes trojúhelník, tak si vytvořte na disku či flešce složky MUSIC, VIDEO a PICTURE (velkými písmeny) a příslušné soubory ukládejte do těchto složek. Pak ty soubory uvidíte v XBM hned.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu