Hohny Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Sem asi blbej, ale neumím udělat backflip a to je pro hraní hry důležité. Vím že se dělá šipkou nahoru,dolů a kolečko. Furt to nějak zkouším, ale backflip nic. Mohl by jste mi někdo poradit jak na to? Díki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas4 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Sem asi blbej, ale neumím udělat backflip a to je pro hraní hry důležité. Vím že se dělá šipkou nahoru,dolů a kolečko. Furt to nějak zkouším, ale backflip nic. Mohl by jste mi někdo poradit jak na to? Díki moc Normálka..když jedeš na odraz držíš R (myslim, že tim se odrážíš ne?) na odrazu ho normlako pustíš a hned musiíš rychle dát nahoru a dolu..zaleží jen jak rychle za sebou zmačkneš ty šipky...a potom to kolecko..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 držíš šipku nahoru a těsně před koncem rampy nebo něčeho pustíš a rychle zmáčkneš dolu+kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Lukas4: Dík za radu, ale takhle se to nědělá a také na lepší odraz od rampy se nemačká R,ale když najíždíž na rampu tak držíš šipku dolů a přesně jak vyjíždíž z rampy tak musíš dát šipku nahoru, záleží jak to trefíš, to jsou pak jumpy LukDM:Moc díki za radu, už se mi to povedlo, teď můžu zase pokračovat ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.