Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem vyměnil X360 za PS3 Fat 80GB a trošku mě zaráží, že zhruba každých 40 vteřin v tom něco cvakne. A například u Uncharted 3 při rychlém videu se občas obrac cukne. Na X360 jsem ničím takovým netrpěl a hry se hlavně daly nainstalovat, což jak jsem pochopil na PS3 nejde, takže mi přijde že je ta konzele i hlučnější. Jsou Slim verze tišší nebo tak něco?

Případně nemůže být to cvakání třeba nějak vadný disk? - Dá se nějak ozkoušet?

Díky

Odesláno

tak pak to bude oky, klidne ho trosku vem vzadu luxem u otvoru kudy to fouka ven vzduch a zepredu jak sou usbcka a to zaobleni nad nima tam sou diry kudy saje a ze strany z prava taky , tak to taky vyluxuj, da se tim vyndat dost prachu bez rozebrani psko podekuje, fatka nejsou vubec tak "hrozny" jak halda lidi tvrdi.. mimo prvnich kusu s nejstarsi vyrobni technologii cpu a gpu to uz je celkem pohoda :)

Odesláno

číhni na štítek cecx..... a tady máš lístek .. http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models

největší žrouti ele a tim i nejvíc topěj sou ty co maj 90nm technologii.. najdeš to tam :) jen tak pro informatci :) a 2 roky asi starý nebude :) to už se dělaj slimka a tak, ale třeba ho dřív nikdo nepoužíval :) a vybalili ho pozdě, čert ví :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu