Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cvakání PS3


Losky

Recommended Posts

Ahoj, nedávno jsem vyměnil X360 za PS3 Fat 80GB a trošku mě zaráží, že zhruba každých 40 vteřin v tom něco cvakne. A například u Uncharted 3 při rychlém videu se občas obrac cukne. Na X360 jsem ničím takovým netrpěl a hry se hlavně daly nainstalovat, což jak jsem pochopil na PS3 nejde, takže mi přijde že je ta konzele i hlučnější. Jsou Slim verze tišší nebo tak něco?

Případně nemůže být to cvakání třeba nějak vadný disk? - Dá se nějak ozkoušet?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak pak to bude oky, klidne ho trosku vem vzadu luxem u otvoru kudy to fouka ven vzduch a zepredu jak sou usbcka a to zaobleni nad nima tam sou diry kudy saje a ze strany z prava taky , tak to taky vyluxuj, da se tim vyndat dost prachu bez rozebrani psko podekuje, fatka nejsou vubec tak "hrozny" jak halda lidi tvrdi.. mimo prvnich kusu s nejstarsi vyrobni technologii cpu a gpu to uz je celkem pohoda :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

číhni na štítek cecx..... a tady máš lístek .. http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models

největší žrouti ele a tim i nejvíc topěj sou ty co maj 90nm technologii.. najdeš to tam :) jen tak pro informatci :) a 2 roky asi starý nebude :) to už se dělaj slimka a tak, ale třeba ho dřív nikdo nepoužíval :) a vybalili ho pozdě, čert ví :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo, jsem blbej. Když člověk něco chce hned... Jindy bych si něco o tom přečetl, ale tentokráte jsem to podcenil. On to pak stejně někdo koupí. Akorát to zkusím pročistit.

Jen co mě teda hodně mrzí, s tím jsem dost nepočítal, že tam nejdou instalovat hry. To jsem myslel, že to umí stejně jako X360

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu