houba2007 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) Čus, mám takový problém - stáhl jsem , iHas vypálil tuto hru a vložil do Xboxu. Stáhlo se update a teď po startu hry to po chvíli vyhodí hodně barevnou obrazovku a xbox se sekne. Nevíte někdo co s tím ??????? Upraveno Srpen 26, 2013 uživatelem houba2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Přestaň krást a kup si originál, pak by ti to mělo běžet bez problémů 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Přestaň krást a kup si originál, pak by ti to mělo běžet bez problémů 8) NA TUHLE ODPOVĚD JSEM ČEKAL - ta hra je celá CZ ukaž my originálku s CZ ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Přestaň krást a kup si originál, pak by ti to mělo běžet bez problémů 8) To jsou zas rady takové chytráky mám rád tady se rozkráda republika na těch nejvyšších postech a ty si tady dovolíš někoho napadat že si stáhl hru že ti není trapně :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 houba je to ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 ked nezacnes od seba, preco cakas, ze sa prestane kradnut??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 majkom to je právě to já už nečekam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 tak potom nepitchuj o rozkradani republiky.. takto sa nic nezlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 a jak se něco zlepší?tak že si někdo místo stahnutí hry koupi origošku tím se myslíš něco zmení? edit:kdyby to šlo tak jednoduše jak rád bych si tu origošku koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 tak ked nezacnes od seba a od drobnosti, tak sa necuduj, ze je to tu v prdeli, tu kazdemu pride normalne kradnut, preco by to nemalo pripadat normalne tym nahoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 (upraveno) a nevim proč to píšeš mi já jsem tu nepsal přibblé poznámky otom že se nemá krást a maji se kupovat origošky edit: a nevím proč by měl český občan začínat u sebe to je jak kdyby bankovní lupič poučoval kapesního zloděje si uvědom co říkaš Upraveno Srpen 26, 2013 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 A dům si taky začneš stavět od střechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 přestante plácat takže na nejvyššícch postech se krade protože kradou obyčejni lidi jo? to co tu mluvíte je k smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 Zkus se nad tím problémem trochu hlouběji zamyslet, víc ti už bohužel pomoci nemohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 to je problém ktery by ani moje sebehloubejší zamysleni nevyřešilo spíš se zamysli ty nad sebou jak si tady někoho osočil že krade když si vypalil hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 A nekrade snad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Srpen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 A nekrade snad? ANO KRADU - ale otázka proč ????? Hra je ENG a ja neumím a proto kradu hru v CZ to umím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 ne na netu je to volně stažitelné to mi nepříjde jako krádež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Srpen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2013 čau :) zkus to patchnout tím Xbox Backup Creatorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba2007 Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 update jsem vymazal. pri opetovnem spusteni chce update u toho sekne kdyz odpojim net tak hra nechce update ale skonci to u bile obrazovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba2007
Čus,
mám takový problém - stáhl jsem , iHas vypálil tuto hru a vložil do Xboxu.
Stáhlo se update a teď po startu hry to po chvíli vyhodí hodně barevnou obrazovku a xbox se sekne.
Nevíte někdo co s tím ???????
Upraveno uživatelem houba2007Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.