PrincessPeach Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ahoj, jake baterky pouzivate ve svych WiiRemote ? Tezsi NiMH akumulatory nebo lehci jednorazove alkalicke ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 nimh ... mame jich doma obrovskou hromadu tak proc toho nevyuzit :D a jsem s tim nadmiru spokojen ... a navic : cenove mi porad lip vychazeji nimh , kdyz pomysim kdybych kupoval alkalicke duracell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Taky mám nimh... nemáte náhodou někdo doma tady toto???? http://www.herniprislusenstvi.cz/nintendo-wii/prislusenstvi/-/nintendo-wii-charge-station/6121.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PrincessPeach Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 No a nejsou NiMH zbytecne tezke ? Teoreticky by alkalicke mohly vydrzet v ovladani treba pul roku, to by se dalo financne unest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 teoreticky ... ale tak to by musely byt sakra kvalitni ... a to se mi moc nechce ... duracell apod jsou na wii vazne drahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 kolik stoji ?nemam v tom prehled takze nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PrincessPeach Odesláno Prosinec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 kolik stoji ?nemam v tom prehled takze nevim no, kvalitni nimh stoji polovinu, co kvalitni akumulator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 dik za odpoved ale chci slyset castky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PrincessPeach Odesláno Prosinec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2007 To muze byt ruzny, ale kvalitni Alkalicka stoji kolem 50 Kc. Kvalitni tvrdy akumulator Sanyo s velkou kapacitou a velkym nabijecim proudem kolem 100 Kc. Tak asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 Tak to je snad dobrá cena 50,- Kč, ne? ;) Když to tak dlouho vydrží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epatrik Odesláno Prosinec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2007 dik za odpoved ale chci slyset castky :D Tady mas mega vyber. http://www.bateriestimex.com/index.php?akc=kateg&kateg=13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PrincessPeach
Ahoj,
jake baterky pouzivate ve svych WiiRemote ? Tezsi NiMH akumulatory nebo lehci jednorazove alkalicke ?
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts