Sekela1 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2013 Takže ahoj. Mam taký problém, že nainstaloval som GTA4 všetko ide ako má až na multiplayer :( ... mám sa pripojiť na Games for windows live ... Mam účet aj tam aj na RGSC ( rockstar games social club ) a mám to aj prepojené medzi sebou ... ale keď si zapnem games for windows tak mi to vypíše chybu : troubleshoot A required windows component is disabled on your machine. Kôli tomuto si nezahrám Gta iv multiplayer :( Citovat
TwiCe Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 strejda google říká že nejsi jedinej s tímto problémem :) začal si zcela základním pokusem "opravy" ? reinstal gfwl ? Citovat
Sekela1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 Vyriešené ... Skušal som preinštalovať úplne vˇsetko čo s tým mali súvis... Nič nepomohlo ale nakoniec mi kamarat poradil ze mam nejaký service dať na skúštanie automatiky a všetko fahčí ... Nejaky gfwl associent alebo niečo začinajúce sa na asso-... :D ak by niekto chcel návod tak kľudne poskytnem :) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.