Sekela1 Odesláno Srpen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2013 Takže ahoj. Mam taký problém, že nainstaloval som GTA4 všetko ide ako má až na multiplayer :( ... mám sa pripojiť na Games for windows live ... Mam účet aj tam aj na RGSC ( rockstar games social club ) a mám to aj prepojené medzi sebou ... ale keď si zapnem games for windows tak mi to vypíše chybu : troubleshoot A required windows component is disabled on your machine. Kôli tomuto si nezahrám Gta iv multiplayer :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 strejda google říká že nejsi jedinej s tímto problémem :) začal si zcela základním pokusem "opravy" ? reinstal gfwl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekela1 Odesláno Září 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Vyriešené ... Skušal som preinštalovať úplne vˇsetko čo s tým mali súvis... Nič nepomohlo ale nakoniec mi kamarat poradil ze mam nejaký service dať na skúštanie automatiky a všetko fahčí ... Nejaky gfwl associent alebo niečo začinajúce sa na asso-... :D ak by niekto chcel návod tak kľudne poskytnem :) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.