siki Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 prosim pomozte mi stahl sem si gta lcs iso i daxiso ale proste mi to nejde sem ochotny si preinstalovat fw i na 2.0 ale hlavne ab mi to jelo ale prosim poradte co mam jak udelat prosim moc :cry: moc vas prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Master12 Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 asi spatny ISO, zkus z jinyho zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 zkoušel si to v devhooku? ta full verze mi tam běží bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2006 zkoušel si to v devhooku? ta full verze mi tam běží bez problémůProsim dal bys mi odkaz kde si stahl ty to tvoje isoa kdyžtak i ten full devhook prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.