El-Mauzi Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 Čauves Zajímal by mě názor někoho kdo přesedlal z PSP na PS Vitu, popřípadě proč a spokojenost?? Přijde mi že je zatím málo her na trhu a když jsem tak nák koukal do budoucna co se chystá tak zrovna žádná sláva. Má ta konzole po herní stránce vůbec budoucnost?? Díky za vaše názory Citovat
aaischa Odesláno Srpen 31, 2013 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2013 měl sem x let PSP, ted mám vitu i PSP, určitě má co nabídnout - dokonale jemnej displej, vůči psp asi nejlepší změna + mnohem větší, je tu halda dobrejch her.. a ne že neni.. už to neni vůbec tak špatný .. jestli envyžaduješ jen ačkový( za mě hlavně gravity rush, uncharted, little big planet a assassin) tituly, tak si dost vybereš i mezi pixelovkama a menšíma hrama, nebo třeba Kungfu rabit a Velocity ? taky super kousky.. je to suprová konzole, na kerý je pořád co hrát.. :) do budoucna je ohlášený slušný množství her.. ono leckerý tituly sou na haldu hodin, + když člověk chce mít víc trofejí tak se vyplatí nad lecčim strávit víc času :) určo do ní jdi .. v týhle době stojí fakt málo .. použitá s hrama a pamětovkou kolem 3500 .. krásná cena.. první psp sem kupoval za něco přez 5tis.. jen se nevejde moc do kapsy.. takže v metru a v mhd hraju na psp, a třeba po práci nebo o pauzách na vitě, často i doma :D když nechci sedat k velkýmu psku :) jestli máš ps+ z ps3ky tak dostaneš porůznu taky lecjakou hru "gratis" :) Citovat
El-Mauzi Odesláno Září 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 Díky za příspěvek velice pěkně se to čte ale jak tak čtu problém asi tkví ve výběru her. Na PSP hry typu GTA, Burnout, Scarface, Good of War, Goodfather, Medal of honor, Killzone atd.. jsou to skvělí hry a na chvíli člověka zabaví (tedy aspoň mě) natož PS Vita pro mě v tuhle chvíli nabízí jen a pouze NFS,Sillent Hill, WRC a Killzone Mercenary což je zrovna pro mě slabota (jasný PSV se prodává zatím asi rok??) Máš dyštak nějaký odkaz kde jsou zmíněné hry na příští rok (jrc.cz nebo ps.com toho zrovna moc nenabízí) Thaks Citovat
pítr Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 Age of Zombies (BlitWorks/Halfbrick) A-Men 2 (Bloober Team) Assault Android Cactus (Witch Beam) Avoid Droid (Infinite State Games) Broken Sword: the Serpent’s Curse (Revolution Software) Eufloria HD (Omni Systems) Fez (Polytron Corporation) Final Horizon (Eiconic Games) Flame Over (Laughing Jackal) Gravity Crash Ultra (Just Add Water) Gunslugs (Abstraction Games) Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton Games and Devolver Digital) Joe Danger 1 (Hello Games) Joe Danger 2 (Hello Games) Kick & Fennick (Green Hill Studios) Minecraft (Mojang) Murusaki Baby (Ovosonico) Rogue Legacy (Cellar Door Games) Samurai Gunn (Teknopants) Supermagical (Tama Games) Switch Galaxy Ultra (Atomicom) Table Top Racing (Ripstone) The Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis) Volume (Mike Bithell) Wasteland Kings (Vlambeer) Ukradl jsem to z http://playstation-vita.cz/ :lol: Citovat
wariorpolni Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 Určitě bych do Vity šel ! Ne jen že tam jsou spin-offy k normálním,ale i Playstation 3 hrám (AC,Killzone atd.) ale poslední dobou má být dokonce plno her z PC/PS3 předělaných na PSv.Mometnálně má sony nějaké studio,které se stará o to,aby i normální hry byly na PSv,momentálně dělají na Borderlands 2 pro PSv ! Zkrátka za tu cenu bych to bral ! Citovat
aaischa Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 (upraveno) ještě bych dodal wipeouty, ty sou na vitu dost pěkně udělaný graficky, a na pspčku sem u nich strávil taky dost hodin :) co se akčních týká chystá se duke 3d včetně všech addonů, na to se taky moc těšim, třeba carribean beach v dukovi stál fakt za to :) novej gow na psv byl taky nekde zmíněnej ale dost to zapadlo :( kéž by ho fakt udělali.. gow na pspčku byl suprovej :) pro představu mnou stazeny hry, co mě bavily, a leckery sou nedohraný a bavěj :) třeba si tam taky najdeš něco co tě namotivuje :) Spelunky Limbo Adventures of Rotating Octopus Character Floating Clound God Saves the Pilgrims Darkstalkers Chronicle The chaos Tower Zen Pinball 2 Star Wars Pinball Metal Slug XX BreakQuest Extra Evolution Rayman Origins Superfrog HD Dokuro Stealth Inc Kung Fu Rabbit Velocity Ultra Coconut Dodge Revitalised Silent Hill Book of Memories Total Recoil Muramasma Rebirth Hotline Miami Zero Escape Virtues Last Reward Escape Plan God Eater burst Machinarium AC3 Flying hamster Quell memento Blaz Blue Mens room Mayhem Knytt Underground Jakob Jones and Bigfoot mystery Zombie tycoon II Thomas was alone - dlc too Soulcalibur Draw Slasher Dragon Fantasy book I Little Big Planet PS Vita Oddworld Strangers Wrath HD PSvita EscapeVektor Uncharted: Golden Abbys Wipeoug 2048 Gravity Rush Foosball 2012 PS Vita Chronovolt Retro City Rampage Final Fantasy Tactics The war Ninja Gaiden Sigma Plus Bentleys Hackpack Alien Breed Burn the Rope Big Sky Infinity + retro addon Sound Shapes PS Vita + 5x addon Urban Trial Freestyle PS Vita Mega Man Maveric Hunter X Plants VS Zombies PS Vita Ninja Gaiden SIgma 2 plus +preorder costume Sine Mora PS Vita Tekken 6 PSP Nun Attack Rocketbirds:Hardboiled Chicken Super Monkey Ball : Banana SPlitz Machinarium PS Vita Disgaea 3 Absence of Detention Guacameele! PS Vita Tales From Space: Mutant Blobs Attack Germinator Upraveno Září 1, 2013 uživatelem aaischa Citovat
El-Mauzi Odesláno Září 1, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 1, 2013 Díky všem za tipy na hry, každopádně po Vašich kladných reakcí se ke koupi PSV přikláním víc a víc. Jen bych mě ještě dotázek , hrál tu někdo Call of Duty na PSV? Někde jsem četl že to je jedna z nejhorších her na PSV, tak kde je tedy pravda :roll: . Citovat
i0nE Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 Nehral jsem CoD, ale co jsem četl singl krátky, ale MP se někomu i líbil. Jinak CoD ti určitě vynahradí Killzone Citovat
El-Mauzi Odesláno Září 2, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2013 No abych ti řekl pravdu Killzone je jeden z taháků proč PSV koupit, vypadá úplně skvěle a pro mě osobně je to nenahraditelná gameska Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.