Artom Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Zdravím,koupil jsem si tento receiver ale nejde mi nainstalovat.Dělám vše podle návodu (dát aktualizovat ovladač a vybrat driver ze složky)Když to vyberu tak stejně napíše neznámé zařízení.Mam win 7 64x Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 (upraveno) Vecer sem dam moj navod...mam ho ulozeny v inom PC (hladal som ho aj na USB klucoch a HDDckach, ale som ho neulozil :( ). Mam tento, nie je orig. Microsoft, tak ten navod som robil pre tento receiver. http://www.playshop.sk/index.php?page=info&item=4609 Inak aj utilitky pre vypnutie gamepadu existuju, aby si nemusel vytahovat baterie, ked este pracujes na PC a nepouzivas gamepad. Upraveno Září 3, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 No takhle to řeknu: už to řeším druhej den v kuse snad.Nemůžou mi poradit ani na seven forumu.Zkusim ho dát reklamovat protože jsem vyzkoušel snad všechny návody co jsou a on ne a né aktualizovat/nainstalovat ten ovladač (furt je unknown)Děkuji za snahu.Ja mam na ton receiveru logo Xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím,koupil jsem si tento receiver ale nejde mi nainstalovat.Dělám vše podle návodu (dát aktualizovat ovladač a vybrat driver ze složky)Když to vyberu tak stejně napíše neznámé zařízení.Mam win 7 64x
Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.