pítr Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 (upraveno) zdravim dnes jsem dostal asphalty a po zapnuti mi ukazuje toto ... da se stim neco delat nebo jsem bez trofeji ? :cry: Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem pítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Bazarová hra? Zkus podrže prst na aplikaci, jestli tam není něco jako smazání savu (dat na kartě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 (upraveno) takže oprava přišel sem na to 1. vložit hru nainstalovat 2.podržet hru smazat 3.vypnout úplně vitu 4.vyndat a vložit hru 5.zapnout hra se znova nainstaluje a melo by to fungovat jak má ;) snad to někomu příště pomůže :) Upraveno Září 3, 2013 uživatelem pítr mam to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.