skypi1468628214 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Mám problém - klekla mi PS3 - mám v ní 2.5 HDD WD 500GB - téměř plnej. HDD jsem z PS3 vysunul, vložil do USB rámečku. Problém je v tom, že Windows 7 mi zahlásí, že je připojeno USB zařízení, ale disk nejde zobrazit, není vidět v přehledu jednotek a tudíž není vidět ani obsah. Dovoluji si požádat o radu, jak se k datům nějak dostat, přišel bych o ně nerad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukerson Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 dej Sprava pocitace, sprava disku tusim, pak tam je neco jako disky tak na to pravym a bud prohledat disky nebo tak neco :D z hlavy presne nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 ps3 ma vlastni souborovej system, nelze ho cist rovnou widlema, je na to spesl nastroj je treba pogooglit.. pac hdd je sifrovanej spesl klicem pro danou konzoli - dat do jinyho pska nepomuze... nekde sem to videl na ps3haxu... pripadne se tam poptej na foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.