Smertik Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Zdravim všechny xboxaře, nedavno jsem si poridil xbox a dokonce ho mam i flashleho, chtel jsem se Vás zeptat, na nějaký program (jestli nejakej je) pro přehrávání videí. Klidne mi sem muzute nepsat i jine programy, ktere pouzivate. Predem dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Pokud nemas RGH tak bohuzel zadny jiny prehravac nespustis. Pro RGH uz par schopnych prehravacu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JERRY131468628294 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 Pokud nemas RGH tak bohuzel zadny jiny prehravac nespustis. Pro RGH uz par schopnych prehravacu je. Ahoj.Chci na XBOXu přehrávat DIVX,a jiné video formáty.Xbox je již flashnutý.Co mám udělat,a prosím krok po kroku,protože jsem já s tímto aparátem nikdy nic nedělal,krom hraní her.Děkuji za odpověď.Lepší to bude na mejl:jaroslavstepanik@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 Pokud nemas RGH tak bohuzel zadny jiny prehravac nespustis. Pro RGH uz par schopnych prehravacu je. napises par tech prehravacu ? nejlepe takovy, ktery zvlada full hd :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.