F.a.n.o Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Jak dlouho hrajete, nez dojdou baterky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pizzadox Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 me klidne i 20 hodin, ale zalezi na sile baterek a na tom jestli hrajes s vibracema nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Mám dotaz. Jde tenhle ovladač připojit normálně k PC ? Ptže v levelu psali že jo... Není k tomu potřeba nic speciálního, jen se to připojí přes USB k PC a je to jako normál gamepad ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Ja jsem se z tech baterek malem zblaznil, jak to clovek furt meni a dobiji, tak jsem si ke vsem ovladacum dokoupil dobijeci kity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 No ale ten gamepad jde normalne zapojit i prez kabel ne? Ze sem myslel ze v zadu je port... (ja netusim mam dratovej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Jasne, ze se da pripojit i na kabel. To uz se mi zda, ale lepsi ten dobijeci kit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
F.a.n.o
Jak dlouho hrajete, nez dojdou baterky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts