robinrameno1987 Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 (upraveno) Ahoj, mám PSP 3004 model 03g a nefunguje mi O resp. je jakoby pořád zmáčklé, poznal jsem to podle indikátoru zatažené ruční brzdy v Gran Turismu. :D Jak ho mám "odmáčknout" :D Prosím o radu, díky Upraveno Září 7, 2013 uživatelem robinrameno1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 rozeber a vyčisti a melo by to byt oky, kdyz sundas kryt a ty plastiky na tlacitkach a uvidis tlacitkovy mechanismus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Září 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 jj, už jseem to vyčistil, docela kentus vevnitř. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
robinrameno1987
Ahoj, mám PSP 3004 model 03g a nefunguje mi O resp. je jakoby pořád zmáčklé, poznal jsem to podle indikátoru zatažené ruční brzdy v Gran Turismu. :D Jak ho mám "odmáčknout" :D
Prosím o radu, díky
Upraveno uživatelem robinrameno1987Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.