smejkycz Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Zdravím, chtěl bych si koupit poprvé hru z US storu,má s tím někdo zkušenosti?Mohl by mi někdo poradit jak nejjednodušeji nakoupit?A dále by mě zajímalo,když si tu hru koupím přes US store,bude v nabídce i čeština?Budu moct hrát online?Nebude tam pro mne nějaké omezení,že hraju US hru z evropy?Jde mi o hru FIFA 14,díky všem za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 kup si předplacenou kartu, hra by ti měla uplně normálně běžet, i online bez problému, jediný problém bude s DLC ty musí být taky z US store, na češtínu zapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Září 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Díky moc,takže když budu chtít fifu aktualizovat tak si musím přepnout profil na US,tam se z aktualizuje a zpět na český a mělo by to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 patch si hra stáhne same, pouze DLC musí pocházet ze stejného regionu v jakém byli koupeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Září 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 (upraveno) Aha,prosim te to DLC,to je treba ty fifa coins atd.?Dík Upraveno Září 11, 2013 uživatelem smejkycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 DLC jsou pridavky jako map packy, nove postavy, kostymy, coins atd. Takze pokud nas EU hru a koupis ze US PSN DLC pak se nediv, ze nepujdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Diky moc za rady a reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Máte někdo odzkoušený online hraní hry koupeny z US store? Chci taky fifu z US, 500 Kč, je fakt rozdíl. Ale hrají víceméně jen ultimate team, takže kdyby to neslo online, tak by mi docela vadilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 PS3 online je regionalni free, takze mas to pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.