Fryta Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Už nějaký ten rok se v aktuálním dění xboxu nepohybuju ale ted jsem si vzal jeden starší od kámoše s flashem... je tam dash 16203 jestli jsem to dobře našel... a hry jako třeba CoD MW 2 nejdou, ostatní pálené jo... je to tím dashem ?? předtím mu prej jely... a chtěl jsem se zeptat jaký nejnovější dash můžu nainstalovat :) díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Já měl stejný dash jako ty při koupi mé "ojetiny" tak jsem stáhnul nejnovější dashboard ze stránek MS, hodil na flash disk, a z flash disku nainstaloval, Flashi to nijak neuškodilo a jedu dál :). Pozn. na vlastní nebezpečí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 18, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Když si stáhnu nejnovější dash a aktualizuji ho pres flash disk tak by mi měl flash na xboxu zůstat je to tak ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Když si stáhnu nejnovější dash a aktualizuji ho pres flash disk tak by mi měl flash na xboxu zůstat je to tak ?? :) četl jsi příspěvek hned nad tvým ? Tam píši že mi po aktualizaci DB flash zůstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Září 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Psal si na vlastní nebezpečí tak sem čekal že sem někdo napíše že mi flash určo zůstane třeba teď když aktializuji na v2.0.16202.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.