macros Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Takže docela dost lidem dělá problémy nastavení pro LINK SYSTEM a ani se nedivím pokud nikdo není znalý IT tak to problém je. Chtěl bych tady udělat téma pro různá nastavení routru a jejich typy. Já mám net od O2 a router Huawei EchoLife HG622u 1.Přihlasíme se ve vyhledavači na adresu routru 2.Zadáme přihlašovací jméno a heslo-- většinou admin/admin 3.Najdem záložku advanced a rozkliknem 4.Rozkliknem záložku NAT všimneme si ,že se nám objeví v okně tři záložky ALG,DMZ,Port Mapping 5.Rozkliknem ALG a zaškrtnem první dvě volby potvrdíme (zmáčknem SUBMIT) 6.Potom rozkliknem DMZ a do řádku Host address napíšeme adresu xbox např.192.168.0.2 zaškrtnem DMZ enable a potvrdíme 7.rozkliknem záložku Port mapping a dáme new zaškrtnem Type protokol TCP rename host bude adresa takže : 192.168.0.2 External start port bude : 3072 External end port bude : 3072 Internal host bude adresa : 192.168.0.2 Internal port : 3074 Mapping name : třeba xbox potvrdíme dáme opět new zaškrtnem Type protokol UDP rename host bude adresa takže : 192.168.0.2 External start port bude : 3073 External end port bude : 3073 Internal host bude adresa : 192.168.0.2 Internal port : 3074 Mapping name : třeba xbox1 ( musí být jiné než první) potvrdíme Tímto máme nastavený router teď do xbox a nastavení LINK mám vyplé UPnP v první kolonce je těch 3072 a v druhé 3073 (doplním až budu doma jak se kolonky nazívají Jak zjistit adresu routru Zmáčknout START a ve vyhledavacím řádku napsat cmd a ENTER automaticky vyskočí okno potom napsat ipconfig a ENTER naskočí údaje o sítích najdete si který sítˇový adaptér používáte (většinou je to jen jeden) a najdete údaj výchozí brána a opíšete údaj např 192.168.0.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.