Romix Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 U nekterych her nebo emulatoru mi chybi obaly a i kdyz dam refresh antwork, tak se tim nic nezmeni... je moznost to tam dodat nejak manualne? existuje nejaka databaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 obaly přímo z jqe http://covers.jqe360.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 A da se to nejak dostat do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 ano, prihlasovaci udaje napises do xboxu... nekde v nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Dobre, to jsem udelal a na PC jsem dal instal to Xbox..nic se ale nezmenilo... a pritom mi to na xboxu ukazalo, ze jsem v poradku pripojen...kde tam ten obal pak najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Udelam to uplne presne podle tohoto videonavodu: Vsechno jednoduchy...ale cover se proste do konzole nestahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 problém bude asi v launch.ini kde máš blokovaný stahování takže buď mužeš změnit launch.ini je na hardisku v xboxu buď přímo přes dashlaunch ten spustíš přes file managera (a nastavit liveblock = false a livestrong = false ) nebo ho přes ftp nahraj do pc a otevři ho v notepadu a najdi tyto dva výrazy a smaž je a pak nahraj zpět do xboxu druhá možnost je připojit se přímo na ftp xboxu jmeno a heslo je xbox a nahravat obrázky ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 (upraveno) Tak jsem zkusil... Delal jsem to v Dashlaunch. Je tam u obou enabled a disabled. Zkusil jsem napred obe povoli a pak obe zakazat. Nefunguje ani jedna moznost. Obal se nestahne. Dole ale vidim postup stahovani a ukaze se, ze 1 soubor chybi ke stazeni ale rychlost je 0kbs. Vsechny ostatni obaly mam ale stahle, ty se mi stahly samy. jen par jich chybi... Tak me jeste napadlo, jestli to nemuze byt jinym nastavenim... Fakt nevim...Je to divny, vsechny obaly to krasne stahne a jen s u emulatoru s tim je problem. Upraveno Září 12, 2013 uživatelem Romix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 některé třeba ani nejsou ještě zkusit v fsd clear data a vše stáhnout znova jinak nahodit ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 tak rucne...muzu fres externi HDD? Hry mam stejne nahrane na nem...Pres ftp mi to moc nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 bohužel jen přes ftp ale pokud máš propojen xbox se sítí tak by to problém být neměl připojíš se na něj jak na router a jaky emulátor příp.hry ti nejdou podívám se zítra doma jestli tam mám obaly nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 jj uz mi to pres to ftp jde pres total commandera. Jen nevim kam ty obaly nahrat. Stahnul jsem si je do PC z tech stranek. Je to normalne obrazek... Emulator na Nintendo (fceux) a jeste mam chybku u obalu na GTA4...mam tam GTA4 a Liberty City a u obou mam obal na Liberty City. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 ne pres TC ale přes prohlížeč musíš napsat IP a pak se přihlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 A safra, tak to jsem jeste nikdy nedelal :D To napises normalne IP xboxu do adresy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Ahoj a když to budu dělat ručně kam mám ty obaly nakopírovat nebo jak je přidám v FSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.