Stiefell Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 (upraveno) Ahojte, zde na fóru jsem si koupil PSP 1004, týpek mi psal, že mu blbne displej ale že stačí vysunout UMD mechaniku a po chvíli to přestane. První den měl pravdu, ale druhý den to začalo blbnout tak, že se to již dál nedá hrát, proto se chci zeptat zda mám PSP vyhodit, prodat, nebo se dá opravit? A jelikož na tydle dotazy ohledně displejů nikdo neodpovídá, udělal jsem i video aby jste viděli jak přesně to vypadá. http://www.youtube.com/watch?v=PIUweXMzr_k Díky předem za odpovědi. Upraveno Září 21, 2013 uživatelem Stiefell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 No rozhodně bych do toho další peníze neinvestoval nové dispaye jsou dost drahé. Nevím co s tím ten týpek dělal.. Já mám PSP 6 rokem tahám ho všude písničky na kolo jednou jsem ho zapomněl na brigádě druhý den sem ho našel v trávě :D. Na tvým místě bych to asi prodal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 tohle je E1004 a ne 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stiefell Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Skvělý poznatek, nicméně to můj problém nevyřešilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.