Cachus Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 (upraveno) Zdravim, poridil jsem si xko s RGH a zatim se s nim seznamuji.. uz se mi podarilo nastavit autospousteni FSD 3, mam hry na disku atd. ale mam par otazek - Nejde mi pocasi (na netu jsem nasel neco ohledne nejakyho API key ale vubec netusim, kam se ma zadat nebo kde ho sebrat) - Nejdou mi Title Update ( netusim proc :? u kazde hry na kterou najedu /forza 4, nhl, deus, mafia/ a kliknu na manage TU tak mi to zadne nenajde ..) - vyreseno - Je nejaka sance dostat profily z xbox livu (ktere jsem mel na flashem xku, do rgh xka bez pripojeni k netu? - ted nemyslim pres dalsi xko.. ale jestli to nemuzu stahnout treba nekde na ms webu a hodit to na flashku?) - Avatary, v xku je dash 12603 a chtel bych se zeptat jestli je tam nejaka sance dostat avatary? co jsem koukal na navod zde tak to bylo nejaky pff slozity :lol: Pouzivam tema Ayr... Díky za pripadnou pomoc ;) Upraveno Září 12, 2013 uživatelem Cachus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.