petr108 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 zdar, hledám někoho zkušeného s flash xbox 360. Koupil jsem to přes inzerát, ♥♥♥♥ poslal jen xbox bez příslušenství, kabel a ovladač jsem dokoupil, vidim to poprvé, má to bejt flash lite3.0 ovšem kdo ví, nějaký hry jsou na hd, ty originály co měly přijít nedodal hledám tedy někoho kdo mě vše vysvětlí (jak na hry, mám ubuntu a nedaří se mi vypalování), jak na připojení k live, gold a další vychytávky. jsem z prahy 2, vyšehrad, odměna jistá 724122741 kdykoliv jo a jestli je tady někdo z liberce a toho ♥♥♥♥♥♥a jménem roman hotar zná, ať mu za mě plivne do ksichtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
petr108
zdar,
hledám někoho zkušeného s flash xbox 360. Koupil jsem to přes inzerát, ♥♥♥♥ poslal jen xbox bez příslušenství, kabel a ovladač
jsem dokoupil, vidim to poprvé, má to bejt flash lite3.0 ovšem kdo ví, nějaký hry jsou na hd, ty originály co měly přijít nedodal
hledám tedy někoho kdo mě vše vysvětlí (jak na hry, mám ubuntu a nedaří se mi vypalování), jak na připojení
k live, gold a další vychytávky. jsem z prahy 2, vyšehrad, odměna jistá
724122741 kdykoliv
jo a jestli je tady někdo z liberce a toho ♥♥♥♥♥♥a jménem roman hotar zná, ať mu za mě plivne do ksichtu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.