DrayDea Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Dobry den chtěl bych se zeptat jakou TV si mam koupit do 15 tisíc mam aby tam šli plynule hry ale také aby se šlo dívat na ni normálně za každou radu budu rád děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 full HD to je základní požadavek, pak už podle tvýho výběru velikost a tak .. Plasma / LCD / LED, malá velká... podle technologie vychází cena.. nejvíc muziky za nejmíň peněz je veliká full hd plazma - vypalování se neboj, je v týhle době už jen dočasný :) vlastní zkušenost.. neměnil bych .. pořád výraznější barvy jak na LCD, a jasnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 (upraveno) Pokud u tebe spotřeba elektřiny nahraje roli, tak každopádně FULL-HD plazmu, buďto Panasonica nebo přímo Sonku, záleží na preferencích. Pokud u tebe spotřeba eletřiny hraje roli, tak každopádně FULL-HD LEDku, cenově nejlépe vychází Samsung nebo LG, hledej podle době odezvy (čím menší tím lepší), popř. jestli televize má "game mode". Upraveno Září 13, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DrayDea Odesláno Září 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 no spotřeba energie neni moc dulezita spis ta vykonost tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 dle cenovych moznosti bych si vybiral z techto :) http://www.alza.cz/televize/plazmove-televize/50-127-cm/18849781.htm#f&limit=-1/15000&pg=1&pn=1&po=1&par40=40-60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) Já bych šel do FHD LED LG... nejlepší poměr cena/výkon a vypadaj krásně. koukal jsem a tohle je asi nejlepší volba... http://www.alza.cz/42-lg-42la620s-d408589.htm nebo za 10k ale bez 3D...http://www.alza.cz/40-sony-bravia-kdl-40r474-d409876.htm a pokud použiješ vyhledáváač, tak je seženeš levněji ;) Upraveno Září 14, 2013 uživatelem aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DrayDea Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Tato tv se mi libi ale jestli by eště někdo nejaou doporučil moc se vtom nevyznam takže se mi těžko rozhoduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 jdi do electroworldu nebo datartu prohlidni si ledky a plazmy.. a uvidis co ti padne do oka podle toho vyber.. :) kazdej ma rad jinej typ obrazu :D je to uplne neco jinyho je to jak bloncka vs zrzka :D kazdej rad jinou :D a obe sou super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 jdi do electroworldu nebo datartu prohlidni si ledky a plazmy.. a uvidis co ti padne do oka podle toho vyber.. :) kazdej ma rad jinej typ obrazu :D je to uplne neco jinyho je to jak bloncka vs zrzka :D kazdej rad jinou :D a obe sou super :D V obchode porovnavat obraz, ked kazda TV ani nie je dobre nastavena, je klamlive. Pokud u tebe spotřeba elektřiny nahraje roli, tak každopádně FULL-HD plazmu, buďto Panasonica nebo přímo Sonku, záleží na preferencích. Sonka ako SONY? Ty si videl plazmu od Sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 myšleno typ obrazu -- jednoduše ten rozdíl plazmy - vysoce kontrastní a hodně barevnej obraz, lcd ostřejší jemnější podání barev... prostě jen vidět ty technologie a říct si tohle je na mě moc barevný nebo naopak jako třeba já , super tohle chci... všecko je takový živý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejf1468623349 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Dulezity parametr je input lag. Pri vetsi hodnote je multiplayer vylozene vopruz. Kazda znacka to ma jinak, tak se na to zamer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Napr. pri Philips 42PFL5008K chorvati namerali 27ms v Game mode (Kašnjenje slike na ekranu (input lag) 26.6 ms u Game Mode načinu rada) . Co je velmi slusny input lag (casto je to 40-70ms). Teraz v slovenskom mall je v akciach 42" - 472,- Eur http://www.mall.sk/led-televizory-smart-tv-101-107-cm/philips-42pfl5008k-12 47" - 647,- Eur http://www.mall.sk/led-televizory-smart-tv/philips-47pfl5008k12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke93 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 pozivam zatim HD Ready plazmu od LG a jsem sni spokojeny. Mel jsem moznost porovnat obraz teto LG s Full HD Panasonic a nepoznal jsem sebemensi rozdil ( Beyond: Two Souls ). Vypalovani obrazu u plazmy uz je opravdu minulosti, vcera jsem nechal tv zaplou pri zobrazeni trofeji cca hodinu. po zruseni trofeji sem tam jakesi stiny videl ale po 10ti min zmizly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 ahoj,taky přemyšlím o nové TV k PS4 ted mám LG 32 a chtěl bych větší 42.přemýšlel jsem puvodně nad LG jelikož mám i kino od LG ale četl jsem že sonky jsou nej, maj nejmenší input lag nebo co byste doporučily?přemyšlel jsem nad touto Sony KDL-42W653 http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl42w653-201308113237.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 argonan Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 Mám LG od roku 2012 Cinema 3D..obraz na kabelovce je nádhernej ale při hraní z PS3 je v multiplayeru znatelná odezva.Telka má game mode ale ani při něm se to o moc nezlepší..někde mi poradily dát PC mode..což odezvu vyřešilo ale za cenu snížení ostrosti obrazu..takže LG bych si kvůly hraní příště rozmyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke93 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 taky mam problem s plazmou od LG. ma kvalitni barvy, ale az tak kvalitni ze cerna ma fakt silnou sytost... i pri zvyseni jasu a kontrastu na maximum a tzv. game modu jsem v pasazich jedne hry nevidel nic nez tmu... lehce jsem to vyresil modem sport ktery nevim jak sviti jeste silneji takze slo rozeznat zed od chodby ale i tak to chvilku zabralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Sorry, ale otázka "jakou televizi" je fakt hodná blba. Kup si sakra jakou chceš. Nejsi snad ♥♥♥♥♥, abys nevěděl, že hlavní je aby byla FullHD a zbytek je na tobě a tvých finančních možnostech... nedělej ze sebe vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Cus mám tuto tv http://led-televize.heureka.cz/lg-39ln5400/recenze akorát 80 cm myslíte že bude k ps 4 stačit ? Smart, větší uhlopricku nechci. Diiiky Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Řekněme že toje jen tv která má full hd Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CoatedBus86 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Ahoj lidi chtěl bych se zeptat mám LCD Hyundai HLH 22920 tady je i odkaz na ní http://www.obchody24.cz/televize-hyundai-hlh22920dvd-lcd mě právě stačí a jsem sní zpokojenej ale ve čtvrtek jsi du koupit ps4 a nevím jestly na ní to pojede v pořádku aby potom se nesekal obraz nebo aby vubec PS4 na to šlo nemohl biste mi tady někdo poradit co a jak ?? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Pojede ti to v pohodě. ALe zvážil bych koupi 40" LED FHD televize (velice dobré se dají koupit za míň jak 10 000,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CoatedBus86 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 dobře děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Cau, vlastnite nekdo Sony kdl 50w805b/815b? Mam v planu si jo koupit. Chci Sonku vzhledem k jejimu input lagu. Tohle ma proste Sony vychytany. Obraz je pry taky luxusni. Ted k veci.: Obcas na ni budu cumet na filmy ve full hd, ale predevsim s titulkama. Udajne ma problem s DLNA, coz je asi nejaky cloud server na ktery si muzu dat filmy a pres TV si je prehrat. Pokud budu mit film a titulky zvlast na flashce, prehraje mi titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Přečíst o TV si můžes zde - http://www.hdtvtest.co.uk (měla by tam být). Input lag má SONY mezi TV opravdu nejlepší. Pochybuju, že přehraje titulky z USB, když se budeš dívat na DLNA. Ale je problém dát titulky do stejné složky jako film? :D Co doporučuji na filmy je obecně vše přehrávat z HDD/flashky, nikdy nebyl problém protože zvládne slušná bitrate. Pokud nepřipojíš tv a pc ethernetem, můžeš s tím mít problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 (upraveno) Ne ja mel namysli, kdyz budu mit film a titulky na flashce, ale kazde zvlast. Napr. rodicum stahnu film, titulky z titulky.com, oboje hodim na flashku/hdd a LG plazma za 15K jim to v pohode prehraje i s titulkama. Uprimne ani poradne nevim, co dlna je. Neco jsem o tom cetl, ale chytrej z toho teda nejsem :D Pockat jak problemy? To nechapu. Vice to rozved. Upraveno Květen 23, 2015 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Květen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2015 Pokud to pojmenuješ stejně, tak to fungovat bude. DLNA například přehrává to, co je na PC. Některá videa mají vysoký bitrate a jsou nároočná na přenos. Wifi tedy ůže dělat problém, proto se doporučuje propoejín TV - router - pc pomocí kabelu a nebo prostě flashka do tv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DrayDea
Dobry den chtěl bych se zeptat jakou TV si mam koupit do 15 tisíc mam aby tam šli plynule hry ale také aby se šlo dívat na ni normálně za každou radu budu rád děkuji předem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.