SupiK™ Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 je to gut?ma to aspon vylepsenou grafiku nebo je to jen znovuvydani half-life 2 a nejakych dalsich her?ma cenu to kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 No HL2 jsem na PC hral...Ale ne moc takze uz si to moc napamatuju tu grafiku... Na Xboxovi je grafika moc pekna...Ale EP1 je pry stejna jako HL2 ale ze EP2 je o hodne lepsi...Nemuzu potvrdit protoze jsem jeste RP2 nehral... Do Orange Boxu jdi uz jen kvuli Portalu a Team Fortressu 2 ktery jsou uzasny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Jj orange box je v pohodě. Grafiku HL2 bych nehrotil, vzhledem k návrhu lokací totiž skoro ani nepoznáš, jak je hra stará. Hlavně je to chytlavá hra ;) (zatím nemám dohranej původní díl, takže ani jeden datadisk jsem ještě nezkoušel). A "bonusy" v podobě TF2 a Portal za to určitě stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 mě teda moc nechytla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 chci se zeptat jestli když si chci stáhnout orange box na xko tak jestli se to musí instalovat na hdd nebo stačí mít dvd v mechanice? díky.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 chci se zeptat jestli když si chci stáhnout orange box na xko tak jestli se to musí instalovat na hdd nebo stačí mít dvd v mechanice? díky.. :) Aby jsi to mohl hrát , tak stačí hrát z mechaniky , ale vždy platí že : Nainstalováním hry a hraním z HDD nebo flešky si šetříš mechaniku , xbox je tišší a lépe se načítají DVD , rychlé pasáže a textury her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 hdd nemám.. a jeste.. nevite jak si ty hry budu prepinat? mezi ep 1 a treba hl 2 atd? proto mi prijde divne ze se to neni potreba instalovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 hdd nemám.. a jeste.. nevite jak si ty hry budu prepinat? mezi ep 1 a treba hl 2 atd? proto mi prijde divne ze se to neni potreba instalovat.. Všechno je jako samostatná hra. Když dáš orange box do xboxu, objeví se menu, kde si vybereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.