franzkafka Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 (upraveno) Potvrzena GTA V v polské verzi s titulkama !!! V polských TV už běží reklama &feature=player_embeddedBude to bomba !!! &feature=player_embedded Upraveno Červenec 13, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 oficiální trailer http://www.youtube.com/watch?v=SAhgaG0AQFE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Tohle mě naštvalo :( .. Dobrý den, rádi bychom Vás informovali ohledně Vaší předobjednávky na hru GTA V. Podle poslední informace od výrobce obdrží evropští distributoři hry zásoby až v pondělí namísto původního pátku, a tedy my hry naskladníme až v den vydání, tj. 17.9., načež je budeme obratem odesílat. Nicméně je pošta či PPL doručí až den a k Vám se tedy hra dostane až den po oficiálním vydání. Omlouváme se za komplikace, které bohužel nebyly způsobené naší stranou - situace s posunutým dnem dodání se bude dle informací od hlavních evropských distributorů týkat celé EU a nepředpokládáme tedy ani, že české obchody budou hru schopny expedovat dříve. Každopádně prosíme o kontaktování v případě, že budete chtít objednávku zrušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Až na to, že 17. 9. je utorok, nie pondelok... Každopádne dúfam že polnočný predaj PGS bude podľa plánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 Tak já mám předobjednáno,co vy ? Jakou edici ? Klasická hra nebo ta dražší (3600 ? :D ) Já klasickou a u xzone bych měl dostat hrnek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 já mám objednanou normální verzi na torentu bez hrnku a dokonce i bez obalu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Mám předobjednanou klasiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Tohle mě naštvalo :( ..Dobrý den, rádi bychom Vás informovali ohledně Vaší předobjednávky na hru GTA V. Podle poslední informace od výrobce obdrží evropští distributoři hry zásoby až v pondělí namísto původního pátku, a tedy my hry naskladníme až v den vydání, tj. 17.9., načež je budeme obratem odesílat. Nicméně je pošta či PPL doručí až den a k Vám se tedy hra dostane až den po oficiálním vydání. Omlouváme se za komplikace, které bohužel nebyly způsobené naší stranou - situace s posunutým dnem dodání se bude dle informací od hlavních evropských distributorů týkat celé EU a nepředpokládáme tedy ani, že české obchody budou hru schopny expedovat dříve. Každopádně prosíme o kontaktování v případě, že budete chtít objednávku zrušit. Nechápu.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Co nechápeš ... obchody měli mít hry už v pátek ale nakonec jim přijdou v pondělí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 (upraveno) Jeste ze mam osobni odber :-) Upraveno Září 5, 2013 uživatelem Agarwel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Zdarec, nemáte nějáké info z jiného obchodu než je předražený XZone, ze kterého budou taky posílát hru již 16-tého? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Pokud se nepletu, tak žádný obchod to nepošle toho 16. ne? Když je tam psaný, že je to pro celou Evropu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Bohudík se pleteš. 16- tého to mohou poslat poštou,aby jsi to měl na premiéru doma..... "Rockstar požádal, aby žádné obchody neodesílaly GTA 5 před pondělím 16. září" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 nEVÍTE,KDE SE DÁ SEHNAT SPECIAL EDITION NA X360 ? :( jrc,XZONE VYPRODÁNO :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Zkus Alzu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Nemají,ani xzone,jrc,czc prostě nikde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Tak někde z jiné země :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 nEVÍTE,KDE SE DÁ SEHNAT SPECIAL EDITION NA X360 ? :( jrc,XZONE VYPRODÁNO :/ http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/gta-5-special-edition/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 http://hry-pro-xbox-360.heureka.cz/gta-5-special-edition/ ted je jen otazka jestli je jeste maji a nebo to pouze neodstanili. Na druhou stranu ten muve asi neni znamy tak treba to tam lidi nevykoupili tak jako v nejznamejsich shopech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Sry za Alzu .. Já objednával v pondělí a ještě měli i collectorku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Tak v nejhorsim jsem si vsiml ze JRC ma pry jeste posledni kusy collectorky. Drazsi ale mas tam vse co ve specialce a meco navic :-) to jen pokud by jsi mel jako ja nutkavou potrebu mit lepsi edici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 Nejdelších 9 dnů v životě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 (upraveno) Soundtrack vypadá skvěle :party: &feature=player_embedded Upraveno Září 8, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Soundtrack vypadá skvěle :party: &feature=player_embedded To je jako offiko soundtrack z GTA V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.