Dessel Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) Je nějaký rozdíl mezi tímto za 809,- a The Walking Dead na PS Storu za 499,-? Ptám se, protože nějak nemůžu uvěřit té ceně. Díky. Upraveno Září 14, 2013 uživatelem Dessel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 asi to ze to dražší má krabičku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dessel Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 (upraveno) Mně to na PS Storu vždy přišlo dražší. Upraveno Září 14, 2013 uživatelem Dessel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 je tam rozdil akorat v tom,ze obsahuje tu novou misi,kterou na psn storu nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dessel Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Jo teď jsem si toho na PS Storu všiml. "All five award-winning episodes plus special episode '400 Days'." Takže tam je taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Je to krabicovkou, ta serie byla původně jen ke stáhnutí (PS3/ XB) , ale cena je docela maso oproti krabicovce z USA :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Je to úplně to samý jako verze na PS storu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartokar Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 akorát mě pěkně sere že to je jen anglicky... mi starší holt gavarime pa rusky............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 psychogamercz Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 A dají se tam pustit aspoň anglické titulky? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dessel
Je nějaký rozdíl mezi tímto za 809,- a The Walking Dead na PS Storu za 499,-? Ptám se, protože nějak nemůžu uvěřit té ceně.
Díky.
Upraveno uživatelem DesselOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.