Pit-Bull Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 ahoj, je ted na trhu nejaky smartphone s opravdu spickovym zvukem (ve sluchatkach) nebo sou rozdily nepatrne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Hele zacal bych asi na sluchatkach, muzes mit sebelepsi smartphone a treba sluchatka za kilo a kvalita a hlasitost bude desna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 jo to sem nenapsal... mam Sony MDR-XB600... jde mi o cisty zvuk, zive basy popripade 3D zvuk... proste co nejlepsi zvukovy chip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 skvělej zvuk má iPhone nebo iPod obojí jsem měl a jako super a teď jedu na LG P-970 a žádný rozdíl ve zvuku není pro mě stále vyhovující. Možná Samsung nebo Xperia bude něco pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 slysel sem, ze iPhone ma skvelej zvuk, ale ja spis android ... mel sem vybranej Prestigio 5044 ... skvelej vykon za tu cenu, ale pak sem nasel par komentaru, ze ten mobil vubec nehraje... tak se bojim, aby si mobil rozumnel s myma sluchatkama ... jinak SONY Xperia by nemusela byt spatna... tak je to SONY :D ale to zase nevim kterou vzit... nenasel sem zadnou co by me zaujala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 no jo Sony je Sony, koukni na Sony Xperia GO docela zajímaví stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 neco trosku vykonejsiho chci.... koukam na Xperia SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Tak to už je jinej masox, do toho bych i šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 chtel sem spis 4jadro... ale mel sem evo 3d (2x 1.2ghz) a prisel mi sviznej, tak tohle snad taky neco rozjede... navic pisou, ze to ma paradni zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 prudni to a uvidíš každopádně ta cena je rychta ale exkluzivní stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 ta dioda je luxusni... ale 7k je dost no... ale zase mam rad SONY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 koukni na www.mp.cz tam hodně kupuju mobily, a dobrej výběr mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 potrebuju sehnat neco okolo 5k... koukal sem na verzi Xperia P ... co na to rikas? ten takt CPU mi prijde slabsi, ale zase Cortex-A9 je celkem slusnej CPU ne? A koukal sem, ze tu listu svitici ma taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 taky není špatnej docela dostačující, ale mám jen takovej blbej dotaz na co bys využil výkonný mobil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 proc tech xperii je tolik! :D uz mam zase novej (levnejsi) obev ... xperia L ... ono je to temer to samy... a vykon? no rychlej net... vice aplikaci najednou... a obcasny hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 ta xperia L je na pohled hezčí koukám že jsi docela náročnej uživatel mobilní techniky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 je to novejsi model nez xperia P, takze je zase o trochu hezci, ale zase odost slabsi jak xperia SP :( ... nedavno sem mel evo 3D a rozjelo to taky vsechno... a tohle je jeste o neco vykonejsi, tak uvidime... stejne si tu SP verzi nekdy sezenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 to Lko vypadá na pohled dobře koukám že jsi docela náročnej uživatel mobilní techniky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 to je hra najdi rozdil? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El-Mauzi Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 to jen tak vypadá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Nejelepe hrajici co dosud se ví je Iphone 4S a Samsung S3 pry taky neni vůbec špatny jinak budeš muset sahnout do histoie na nějaky starši kousek co hraje dobře ... něco od nokie a popřipadě vyměnit sluchatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 diky za tip... ale to uz chces moc ne? :D vymenit sluchatka... moje staly 1300 a to mi prijde dost... jinak Xperia je myslim hudebni phone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 na avmanii by ti poradili zkus to tam ... se tam zajimaji o zvuk a ohledně hudebních mobilu tam byla taky řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 tak jsem dneska si poslech s3 od kamoše a hraje to vytečně ... uhlazeně spiše teplejši ton ... hraje lepe než ipod 4g co mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 diky za info a neprodava tu s3 treba? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.