FeeL Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Caw stahl jsem hru SOCOM Fire team ..... A chci hrat singleplayer (Zatim nemam pripojeni na net v PSP ) a nejde mi to spustit prej mam mit aspon 1% save do hry nemohl by mi nekdo uploadovat neaky save do tyhle hry dik PS : Vim ze tady o tomdle topik uz byl ale ty save tam uz nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4221 nevim jestli to byl tenhle topic ale tady jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 Diky skusim to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 alebo stiahni verziu ktora save nepotrebuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2006 Jeste jsem to nezkousel ale mam otazku jak tam ty save dam kdyz to poustim jako CSO ? Ja mam ted pres CSO NFS a mel jsem tam v ISO profil a kdyz dam v CSO tak to po me chce new profil :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.