jirikk Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Brzy vypukne multiplayer tak co takhle pár lidí ať můžeme zahrát?? :bash: kdyžtak napiště nick... můj TNKD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 CZ/SK Crew PS3 hráču GTA Online http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 moje id: Roman113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Příjmy mě, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Napis na social clubu tomu kdo to zakladal..ja cekal 4 dny...pak jsem mu napsal a bylo to do 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 Bych udělal něco s názvem CZ, nebo podobně, tuto je take trapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannestanek Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Hrajete někdo dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 pravděpodobně okolo deváté večer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannestanek Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 pravděpodobně okolo deváté večer :) Prosimte jak se vypne ten pasive mód ?? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 stejně tak, jak se zapíná, v SELECT MENU je deaktivace passive módu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannestanek Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 stejně tak, jak se zapíná, v SELECT MENU je deaktivace passive módu Dekujuu..A jak se mužů připojit na social club? Zkoušel jsem to na Fb, normal, a nejde mi ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 http://socialclub.rockstargames.com/ tady se regneš a spojíš účty s psn/pc/x360/fb jak je libo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matezak Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Zdravím, taky se přidám. Můj PSN nick: Matezak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Večer se chystám hrát, takže kdo večer nepůjde chlastat nechť napíše svoje PSN a dáme seanci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 (upraveno) Já hraju, nick na PSN gejmsPS. Do Rockstar Social Clubu se mi nedaří registrovat, nemohl by to někdo prosimvás zkusit? nechápu co dělám špatně :D třeba pod tím nickem gejmsPS, měl by bejt volnej. Díky. edit. povedlo se. tak si mě přidejte kdo chcete, mám nový PSN. Upraveno Říjen 19, 2013 uživatelem GameEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannestanek Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Prosim Vas, nevite nekdo, jak mam ukract svoje auta policii, kdyz mi bylo zabaveno? :D Tam jsem se dostal, ale autem nejde odjet, pac se nevejdu do toho vchodu, a skakat pres plot moje autiko zatim neumi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Prelezes zed, nasednes a jsou tam dva vyjezdy tak ten co je nejdal od ty policejni budovy. Musis u nich postat aby se otevreli. Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannestanek Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Někdo od 8 zahraje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.