Jakub Hrušovský Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Pěkný den všem. Mám takový problém a nevím, jak ho vyřešit. Koupil jsem si iPhone 4 a nejde mi aktivovat. Aby jste byli v obraze, tak když zapnu telefon, vyjede mi jakej chci jazyk, z jaké jsem země, wifi a pak samotná aktivace. A tady je ten problém. Když dám aktivovat, napíše ať se obrátím na péči o zákazníky. Zkoušel jsem gevey sim a ta mi taky nešla. Zkoušel jsem to napojit přes iTunes a taktéž nešlo. Prosím o radu, co musím udělat. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 a kdepak si ten iphone koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 GEVEY či napsat imei do goole či nekomu kdo odblok iphones dela, ten pak sdeli operatora a vse ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Pošli mi imei, na zavřené obrazovce v kolečku (i) a já se na to kouknu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakub Hrušovský
Pěkný den všem.
Mám takový problém a nevím, jak ho vyřešit.
Koupil jsem si iPhone 4 a nejde mi aktivovat.
Aby jste byli v obraze, tak když zapnu telefon, vyjede mi jakej chci jazyk, z jaké jsem země, wifi a pak samotná aktivace.
A tady je ten problém. Když dám aktivovat, napíše ať se obrátím na péči o zákazníky.
Zkoušel jsem gevey sim a ta mi taky nešla. Zkoušel jsem to napojit přes iTunes a taktéž nešlo.
Prosím o radu, co musím udělat. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.