aaischa Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 Hledal sem ale nenašel sem , porůznu sem pročet že je potřeba xgd3 hry patchnout bud prez xbox backup creator a pridat ap2.5data, nebo toto http://www.baixarxbox360.com/configurando-e-testando-o-abgx-1-0-6/ umí novej abgx patchnout hry pro lt2.0+, nebo se pořád používá ta první metoda .. ? mam hitachi mechaniku pro kterou nejde dát novější LT... díky :) p.s. hledal sem jen mi neni jasný tahleta drobnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 Hoj,mám taky HITACHI mechaniku a každou hru(XGD 3 i XGD 2) patchuju přes ABGX 1.0.6 LEVEL 3 a funguje vše a bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2013 super, pak to vemu tim abgx, to bude nej, tamto je dost starsi navod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 pokud bys potřeboval poradit s nastavením abgx tak ti to klidně nascreeenuju a pošlu na email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 jestli to je jinak než tuto http://www.baixarxbox360.com/configurando-e-testando-o-abgx-1-0-6/ v tom odkazu tak bych poprosil ... :) jestli ne tak ti nechci přidělávat práci :D layyus(a)gmail.com :) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Máš to na emailu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 dorazilo, super díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 je to moje nastavení a pálím samozřejmě přes iHAS a img burn na Verbatim,mohu ti poslat ještě nastavení na IMG BURN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 klidně tam hod i ten img burn :) at to mam komplet:) jestli te to moc neobtezuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
aaischa
Hledal sem ale nenašel sem , porůznu sem pročet že je potřeba xgd3 hry patchnout bud prez xbox backup creator a pridat ap2.5data,
nebo toto
http://www.baixarxbox360.com/configurando-e-testando-o-abgx-1-0-6/
umí novej abgx patchnout hry pro lt2.0+, nebo se pořád používá ta první metoda .. ?
mam hitachi mechaniku pro kterou nejde dát novější LT...
díky :)
p.s. hledal sem jen mi neni jasný tahleta drobnost :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.