Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation 3 superslim, nebo jaké?

Otázka

Odesláno

Zdravím, chtěl bych si koupit PS3 uplně nové (u bazarových se může brzy objevit YLOD) a chtěl jsem superslim protože bylo nejlevnější, stojí 4 000 Kč Pak jsem ale našel, že superslim nejde flashovat a že jde jen fat a slim. Díval jsem se po novém slimku ale žádné jsem nenašel. Nevíte někdo o nějakém slimku max. do 5 000 Kč? Nebo jestli/jak flashnout superslim? Na ps3hax.net jsem našel, že už jsou flashe na 4.46, Habib a Rogero. To by tam nešlo? Díky.

P.S. fórum a hodně i ang. stránek jsem projížděl, PSko chci z česka.

P.S.2 xhnus 360 taky nechci, má to hnusný controller a celkově se mi nelíbí, hlavně ten live.

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

YLOD sa objavoval len na niektorych FAT ked sa prehrialy ale slimka a superslimka su už v pohode.Myslim že flash superslimu je drahy alebo sa vôbec neda urobit no neviem.

Mam obidve konzole a musim povedat že Xbox ma ovela pohodlneši a celkovo kvalitnejši ovladač a jedine čo mi vadi je hluk mechaniky a platenie online ktore bude tiež na psku.Hovorit Xboxu že je xhnus je dost haterske vzhladom na to ake maš proti nemu negativa.

• 0
Odesláno

Fakt? Někde jsem četl že to YLOD bývá všude, dokonce mi to i pár kámošů říkalo.

To s tím Xkem jsem možná opravdu přehnal (omlouvám se všem Xkařům, to je můj osobní názor) ale mě se prostě nelíbí jak je ten jeden analog nahoře a druhý dole, pak to předplatné na live, ten design a časté RROD (kámošká má xko, dostala RROD a po reklamaci asi za 3 měsíce další.. Má i PS3 fat a taky se ji o hodně víc líbí PSko), a hlavně ta blu-ray, jelikož třeba GTA V je na 2 DVD a mám pár BD filmů a nemám je kde přehrát.

díky za informaci :)

• 0
Odesláno

Xbox sa flashuje ovela lahšie.Ja som mal xbox z bazaru ešte prveho xenona a dostal RROD.RROD sa už objavuje len na starych konzolach kedže nove slimka ako xbox tak PS maju ochranu proti prehriehratiu.To že je jeden analog hore a druhy dole je moc pohodlne a pri PS sa mi často stava že sa mi sklzne palec z toho analogu.Treba si o tom niečo prečitat.PS z inzeratu je to iste čo kupiš v obchode akorat to niekoho prešlo tak to predal dalej.GTA V je na jednom blu-ray pre PS3 a na dvoch DVD u xboxu a u obidvoch je povinna inštalacia 8GB.Chcel som si PSko dat flashnut ale flasher nebral cech3xxx takže si hry budem kupovat ale xbox dam velmi pravdepodobne flashnut.GTA V si samozrejme kupim na PS3 ale teraz mi na monitore nejak vypadava obraz.

• 0
Odesláno

Xbox vím že se jen přehraje FW mechaniky (nebo se zase pletu? :D ) já hrál u té kámošky na xboxu a na PSku a na PSku se mi hrálo líp.

U toho bazarového zase není 100% jistota že to není třeba 2 roky staré, to už by mohlo být náchylnější na pokažení. Chce to mít pořádnou jistotu že je pravda to co říká prodávající

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu