spuch Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 Cau lidi jsem novacek a mam problem ma propojeny xbox a notas linkovym kabelem a kopiruju hry normalne prez total komander ale nevim jak pripojit xko na net aby mi slo pocasi a obaly her dik z aodpoved nebo odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkVoid Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Taky by mě to zajímalo, zatím jsem to tu nikde nenašel, můžete prosím někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Normálně to hodin kabelem nebo WiFi do routeru necháš adresu nastavit automaticky nebo tam das na tvrdo údaje a ono si to obaly už stáhne samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spuch Odesláno Září 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Normálně to hodin kabelem nebo WiFi do routeru necháš adresu nastavit automaticky nebo tam das na tvrdo údaje a ono si to obaly už stáhne samo Njde jen kdyz se pripojim na wifi tak se to spoji s pc a n ainternet se nepripoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 používáš nějaký router jestli ne tak bude asi rozumné koupit a pak klasika Net---router ----xbox a notas pochybuji že má tvůj notas dvě síťovky aby mohl dál rošiřovat net pokud používáš wifi a šifrování tak budeš muset do základního menu v xku a nastavit wifinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spuch Odesláno Září 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 používáš nějaký router jestli ne tak bude asi rozumné koupit a pak klasika Net---router ----xbox a notas pochybuji že má tvůj notas dvě síťovky aby mohl dál rošiřovat net pokud používáš wifi a šifrování tak budeš muset do základního menu v xku a nastavit wifinu mam router s wifi a jsem na neho pripojeny xboxem i notasem prez wifi jinak jsem to mel zapojene ze jsem mel xbox pripojeny prez lan kabel do notasu a notas prez wifi na net s pc jsem propojeny ale nemuzu dostat net do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.