Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Borderlands 2 DLC nehratelné po updatu kernelu na 2.0.16537

Hooder

Recommended Posts

Dobrý den,

prosím o pomoc, jelikož jsem na své konzoli již dlouho hrál DLC borderlands 2 (RGH) (Mám externí disk, na kterém mám jak FSD 3.0 tak hry )bez problému, ovšem nyní, po updatu kernelu na verzi 2.0.16537 se mi DLC nezobrazuj í (když si dám zobrazení co mám na discích) ani na pevném disku konzole, ani na exteráku. Normálně k přidání DLC jsem to vždy udělal tak, že jsem stáhl DLC vložil ho do složky L:\content\0000000000000000 na exteráku (vše ve složce 5454087C\00000002 ) a ještě jsem přes program Horizon DLCčka zkopíroval na disk. Vždy jsem potom normálně hru mohl hrát i s DLC. Title updates jsou vpořádku, právě že ty se zobrazují i v interní paměti xboxu, narozdíl od DLC. Snažil jsem se překopírovat DLC pomocí programu XEX ale z nějakého důvodu jsem nemohl přepnout na interní pamět. Měl jsem tam na výběr jen USB:0 , flash a DVD což jsem také dřív neměl. Udělal jsem někde v updatování chybu ? Mám to udělat znovu ? Kdyžtak poradil by mi někdo jak ? Děkuji!

EDIT: Vyřešeno. Napadlo mě udělat všechno co jsem popsal nahoře na jiný disk a z toho když k tomu přidám save jedou i DLC.

Upraveno uživatelem Hooder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu