DCshoe-Rider Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Mam problem byl jsem v Thajsko samozrejme jsem si vzal psp.Jednou jsem usnul na slunci i s psp.A kdyz jsem se po 1 hodine vzbudil spalenej tak moje psp bylo roztekly a cudliky vypadly. Muzu ho reklamovat?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 No...ja ho mam treba pojistene (pokud mi ho neukradne nekdo...tak mi daji nove :) )... V tem pripade NE vubec.. je to tvoje chyba.. takze mas smulu ;)...psp asi nejde co? (display..)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Reklamace ne,jen prodat na dily ucite neni cely v haji ( UMD mechnika,WIfi,Slot na MS......) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomx99 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Mam problem byl jsem v Thajsko samozrejme jsem si vzal psp.Jednou jsem usnul na slunci i s psp.A kdyz jsem se po 1 hodine vzbudil spalenej tak moje psp bylo roztekly a cudliky vypadly. Muzu ho reklamovat?:roll: lol...:lol: tak s timto asi u reklamace neustojis... jinak muzes sem nahrat foto ? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Kdyby bylo moře u nás tak by se ti to nestalo tady by ti ho dřív ukradli :-DA dej foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 pecene PSP..:D to ja raad..ukaz foto..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 No nějak se mi to nechce věřit, pls ukaž foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 tomu neverim ze se rozteklo8)a foto sem dej jinak je to fake topic.;)jo a umela hmota se roztece az pri xxx Celsia to by clovek neprezil,...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 amuse Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 to neni mozny totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Foto sem 100% nedá... To je něco jako topic s 52 death pixelama. Všichni chtějí foto a stejně se nedočkají,je to fake! :spam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Foto sem 100% nedá... To je něco jako topic s 52 death pixelama. Všichni chtějí foto a stejně se nedočkají,je to fake! :spam: hm ja se ho zastanu...je mozne ze myslel roteklym psp jen display (to by mohlo byt...) navic kdyz je psp cerne tak prijima vice tepla a zahreje se na takovou teplotu... a buh vi z ceho to psp je...(petka taky moc nevydrzi...)...takze to Fake rozhodne byt nemusi....:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 no ale on napsal ze se mu roztekly TLACITKA!cti poradne Ski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 no ale on napsal ze se mu roztekly TLACITKA!cti poradne SkiA kdyz jsem se po 1 hodine vzbudil spalenej tak moje psp bylo roztekly a cudliky vypadly.///// to mi teda rekni kde pise ze se mu roztekly tlacitka.?? :blink: ....nevim kdo by mel cist.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 no tak ale kazdopadne kdyby se muroztek displej tak mu nevypadnou talcitka;) ¨ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 no tak ale kazdopadne kdyby se muroztek displej tak mu nevypadnou talcitka;)¨ Buh vi jak ty tlacitka skoncily (sup si pochutnal :D )... Jinak k tomu ze se mu roztekly...bez komentare...nauc se cist sam a nehatuj me :P:cheesygrin::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 ski promin nikdo neni dokonalej,omlouvam se:)sry za ot tenhle topic bude fake na 85%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 no taky neverim ze by vypadaly tlacitka, ale zkroutit se teoreticky klidne muzou.. To samy displej, tomu staci malo.. to zozy, co tu plasis? Jakej fake topic? .D takovej pojem sis vymyslel ty? Ja jen ze jsem to jeste neslysel.. Neni nutnost prikladat ke kazdemu topicu foto, aby nebyl "fake" - jak pises :D to zakladatel foto sem kazdopadne dej.. jinak ti ani helpnout nemuzeme.. Ale nevyreklamujes ho ani nahodou, v navodu jsou provozni teploty jasne uvedene.. Tudiz porusil jsi predepsane uzivani a pouzival jsi ho jinak nez je urcene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 zprva jsem tomu trochu věřil a ted se mi nějak nechce, kdyby sem dal foto tak ok, ale přijde mi to vymyšlený aby byl zajímavej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 jo dej sem pls foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 anony:mas pravdu ale on tady to foto neda protoze je to fake.zamysli se nad tim,jak se muze psp roztect?pokroutit ano ale roztect?!8) arcane souhlasim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DCshoe-Rider
Mam problem byl jsem v Thajsko samozrejme jsem si vzal psp.Jednou jsem usnul na slunci i s psp.A kdyz jsem se po 1 hodine vzbudil spalenej tak moje psp bylo roztekly a cudliky vypadly. Muzu ho reklamovat?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts