spleskin Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Ahoj, lidi jsem hrdým vlastníkem PSV :), a chci se zeptat zda li když mám zakoupené hry z PS Store na PSV, jestli mi pujdou take stáhnout na PS4(zadarmo). Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 hoj, na ps4 si je nezahraješ, tak jako na ps3 ale stahnout a prez content manager nainstalovat urco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Září 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 hmm, někde jsem četl ale že pomocí ps vita si zahraju hry z PS4......což jestli jsem to dobře pochopil, znamená to že PSV mi bude fungovat jako ovladač na hry k TV ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 taak, kazda ps4hra ma mit remote play :) (vita jako ovladac) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Takže když si budu chtít např. s kámošem zahrát fifu 14 a mam pouze jeden gamepad a ps vitu, tak můžem hrát proti sobě? Mohu použít ps vitu jako druhý gamepad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Hry které budou v akci cross-buy si budeš moct stáhnout zadarmo na ps4, zatím to snad jsou sound shapes, flower a escape plan, Pokavaď to FIFA bude podporovat tak můžeš vitu použít jako druhý ovladač, zatím vím jen o Knackovi že to podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spleskin
Ahoj, lidi
jsem hrdým vlastníkem PSV :), a chci se zeptat zda li když mám zakoupené hry z PS Store na PSV, jestli mi pujdou take stáhnout na PS4(zadarmo).
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.